Fietsenwinkel Purmerend

Voor een vakkundige fietsenwinkel met een fietsenmaker in de buurt van Purmerend kun je terecht bij Konijn Cycling. Wij ontmoeten jou graag in onze winkel in Hoorn, waar wij graag onze passie voor fietsen met jou willen delen en jou onze uitstekende service kunnen bieden. In onze winkel vind je tal van fietsen en helpen we jou graag mee in de zoektocht naar dat ene exemplaar voor jou.

Een ruime fietsenwinkel nabij Purmerend

In onze winkel heb jij de keuze uit een ruime collectie aan fietsen van de mooiste merken zoals Specialized, Bianchi en Trek. Ga je voor een gloednieuw exemplaar of een occasion? De keuze is aan jou. Binnen onze nieuwe collectie heb je de keuze uit:

  • E-bikes
  • Racefietsen
  • S Works
  • Mountainbikes
  • Cyclocross fietsen
  • Strandfietsen
  • Hybride sportfietsen
  • Vakantiefietsen

Naast fietsen verkopen wij tal van handige accessoires zoals kleding, fietshelmen en fietsschoenen. Zo kun je helemaal in stijl onze fietsenwinkel nabij Purmerend verlaten! Ben je op zoek naar een cadeau? Wij geven jou graag tips om een geschikt cadeau te vinden voor de fietsliefhebber.

Wat kost een racefiets?

De kosten van een racefietsen lopen uiteen. Een eenvoudige fiets koop je al voor een paar honderd euro. Hierbij moet je wel rekening houden met het feit dat de kwaliteit minder is. Zo moet je in veel gevallen genoegen nemen met een verouderd schakelsysteem en kunnen trappers geen kliksysteem hebben. Als je over een ruimer budget beschikt, kies je voor een racefiets tussen de €1.000,- en €2.500,-. Wielrenfietsen vanaf €2.500,- zijn doorgaans licht en onderscheiden zich in de details.

Welke schoenen passen bij een racefiets?

Welke schoenen bij jouw racefiets passen, is afhankelijk van een aantal factoren. Het is allereerst belangrijk dat de schoen perfect aansluit op je voeten om druk te voorkomen. Denk hierbij aan de juiste breedte en lengte van de schoen. Daarnaast moet de schoen goede grip bieden op de pedalen en moet je rekening houden met de diverse typen bevestigingssystemen. Bij Konijn Cycling kijken we graag samen met jou naar de schoen die het beste bij jou en jouw racefiets past.

Welke fietsen zijn licht?

Er zijn verschillende soorten fietsen die licht zijn van gewicht: van mountainbikes tot tourfietsen en van racefietsen tot e-bikes. Het frame van deze lichtgewicht modellen is geproduceerd van aluminium of carbon. In het assortiment van Konijn Cycling zijn diverse lichtgewicht fietsen opgenomen. Samen met jou bekijken we welke fiets voor jou geschikt is.

Fiets kapot? Laat hem maken bij de fietsenmaker!

Kan jouw fiets wel een opknapbeurt gebruiken? Dan ontvangt onze fietsenmaker jouw racemonster graag. In onze werkplaats kun je kiezen voor drie arrangementen, namelijk een volledige fietscheck, klein onderhoud of groot onderhoud. Samen met jou kunnen wij bepalen wat voor onderhoud jouw fiets het beste kan gebruiken.

Kom langs in de winkel

Of nu gaat voor een bezoek aan onze fietsenmaker of de fietsenwinkel nabij Purmerend, wij ontmoeten jou graag! Doordeweeks kun je ons bezoeken van dinsdag t/m vrijdag tussen 09:00 uur en 18:00 uur en op zaterdag tussen 09:00 uur en 17:00 uur. Komt een avond beter uit voor jou? Onze koopavond is op donderdag tussen 19:00 uur en 21:00 uur. Telefonisch zijn we bereikbaar op: 0229 - 241 439. Wij hopen je spoedig te ontvangen in onze winkel!