Specialized Epic Evo Comp

Epic Evo Comp Whtsge/sgegrn S

 3.800,00

Clear selection

Product Description

Lichtgewicht en toch stijf. Capabel en toch efficiënt. Leuk en toch gefocust.

Terwijl de Epic EVO een schijnbaar bescheiden toename van 20 millimeter in veerweg vooraan ziet ten opzichte van zijn Epic-stalgenoot en slechts 10 millimeter aan de achterkant, hebben we overuren gemaakt om ervoor te zorgen dat het is geïmplementeerd op een manier waarvan je zegt ‘ Wauw!’ zodra je je eerste stuk singletrack raakt.

De nieuwe ophangingskinematica van de EVO is zorgvuldig ontworpen om zoveel mogelijk van de Epic’s standaard-instellingsefficiëntie te behouden en werkt samen met de Rx XC Tune aangepaste ophanging voor en achter om ervoor te zorgen dat je het maximale uit elke centimeter van de reis kunt halen van de tap, terwijl het nog steeds verbeterde anti-squat-eigenschappen biedt voor verbeterde trapefficiëntie.

Met veel oefening om voorop te blijven lopen, claimt de Epic EVO nu de meest capabele iteratie van onze progressieve XC-geometrie die ooit een Epic heeft vereerd. Het is ook veelzijdiger dan ooit dankzij een nieuwe, met flip-chip uitgeruste achterkant waarmee rijders de hoek van de balhoofdbuis en de trapashoogte kunnen aanpassen om de rijeigenschappen van de Epic EVO gemakkelijk aan te passen.

Om de Epic EVO Comp precies goed te houden, is een uitgebalanceerde componentenmix met krachtige Shimano SLX-remmen met vier zuigers, een X-Fusion Manic-druppelaar en RockShox SID Select-vork.

Vorige pagina

Extra informatie

Geslacht

Uni

Merk

Specialized

Maat

Kleur