Specialized Epic Ht Wmn Comp Carbon 1X11

Categorie:
Specialized Epic Ht Wmn Comp Carbon 1X11, Acdmnt/tarblk/acdpnk

 2.000,00

Clear selection

Product Description

Lichter, sneller, betere handling – de Women's Epic Hardtail Comp Carbon verandert XC hardtails op een belangrijke manier. Sterker nog, het biedt onderdak aan tal van vrouwenspecifieke componenten en een aangepast schokgeluid dat ideaal is voor lichtere rijders.

Met een gewicht rond de 1175 gram is het een van de lichtste mountainbikeframes die we ooit hebben gemaakt. En om dit te doen, hebben we het hele frame gebouwd van onze overtreffende trap FACT 11m koolstofvezel die tot voor kort was voorbehouden aan de top van onze mountainbikes. En toen dat klaar was, namen we enkele aanwijzingen van onze racefietsen.

We hebben het Rider-First Engineered™-concept geleend dat zijn oorsprong vond bij de Tarmac. Nu past het frameontwerp specificiteit toe op elke buismaat en carbon lay-up voor elke framemaat. Dit zorgt voor de optimale balans tussen stijfheid, gewicht en reactievermogen, zodat elk frame, ongeacht de maat, precies presteert zoals we het bedoeld hebben. We hebben ook de geometrie aangepast voor meer snelheid en stabiliteit door de hoek van de balhoofdbuis te versoepelen, de bovenbuis te verlengen en de hoek van de zitbuis te corrigeren. Op deze manier voelt het meer geplant dan ooit, en eerlijk gezegd, het is dom snel. We hebben ook de afstand aan de achterkant vergroot tot 12×148 mm en hebben interne kabelgeleiding met split-behuizing opgenomen.

Voor de bouw valt deze Epic op door te kiezen voor een op maat afgestelde RockShox Reba RL-vork, SRAM GX 1×11-schakeling en belachelijk snelle Roval Control-lichtmetalen wielen. Elk contactpunt is met de hand geselecteerd voor vrouwelijke rijders, van de Sip Grips tot de barbreedte en crankarmlengte, helemaal tot aan het overtreffende trap Women's Myth Sport-zadel.

Vorige pagina

Extra informatie

Geslacht

Uni

Merk

Specialized

Maat

Kleur