Allez Elite

Categorie:
Specialized Allez Elite, Grntnt/sil/carb

 1.500,00

Clear selection

Product Description

Het valt niet te ontkennen, we zijn nog steeds verliefd op aluminium racefietsen, en als het erom gaat deze passie om te zetten in liefdeswerk, maken we een fiets zoals de Allez Elite. Als je net je fietsbenen zoekt, is dit de beste plek om te beginnen.

Een lichte fiets voelt niet alleen beter aan als je een heuvel op klimt, maar is ook essentieel als je je fiets naar de 5e verdieping draagt, en dit was de voorhoede van het frameontwerp. Met een opnieuw ontworpen frame van E5-legering, heeft de Allez een toonaangevend gewicht. Agressief dunwandige, maar toch stevige buizen zijn geïmplementeerd om ook gewicht te besparen, wat resulteert in een vermindering van meer dan 450 gr (1lb) in het frame en de vork alleen in vergelijking met modellen van weleer.

Met de FACT koolstofvezelvork is de Allez beter te hanteren, soepeler te rijden en lager in gewicht: hij zweeft over ruwe spaanafdichtingen en snijdt door bochten als een slalomskiër.

Deze Allez heeft ook geïntegreerde drager- en spatbordbevestigingen, zodat je gewicht uit je rugzak op een lichtgewicht rek kunt halen wanneer je het nodig hebt. Dit zorgt niet alleen voor een goede racefiets, maar je kunt er ook een snelle forens van maken. Er is voldoende ruimte voor 28 mm-banden, zodat langere ritten veel draaglijker worden en stadsstraten veel soepeler.

Uitgerust met betrouwbare Shimano Claris-schakelingen, duurzame Axis sport-lichtmetalen wielen en schitterende Espoir Sport-banden.

Vorige pagina

Extra informatie

Geslacht

Uni

Maat

Kleur

Merk

Specialized