Tacxtrainer TRAINER NEO BIKE SMART

Categorie:
TRAINER NEO BIKE SMART

 2.339,00

Niet voorradig

Product Description

Deze revolutionaire smartbike trainer geeft je een fascinerende, unieke en opwindende rijervaring. De functies omvatten realistische functies zoals virtueel schakelen, versnellingsgevoel en simulatie van afdalingen. Het is zonder twijfel de meest innovatieve smartbike trainer. Geen enkele andere trainer biedt een even realistische rijervaring. Compatibel met de populairste fietsapps zoals Tacx, Zwift en TrainerRoad.

HET MOET REALISTISCH ZIJN
De Smart Bike Trainer heeft maar een doel – de realistische indoorsimulatie van buitenritten. Met Dynamic Inertia, Road Feel en Gear Feel geeft de Tacx NEO Bike je een rijervaring die zo soepel en dicht bij de realiteit is als technisch mogelijk is vandaag de dag.

BIJZONDER STIL
De combinatie van NEO Smart-technologie met de interne ontwerpkenmerken van de NEO Bike heeft geresulteerd in de soepelst lopende indoor fietstrainer die voor geld te koop is.

ONGELOOFLIJK KRACHTIG
Ongeëvenaarde prestaties. De NEO Smart is bestand tegen sprints tot 2200 watt en kan tot 25% helling of daling simuleren. Dus deze trainer levert zelfs in de meest intense trainingssessies.

NAUWKEURIG EN BETROUWBAAR
De Tacx NEO Bike meet je prestaties ongelooflijk nauwkeurig en levert op betrouwbare wijze nauwkeurige gegevens. Deze slimme trainer is de enige trainer die niet gekalibreerd hoeft te worden. Het meet je prestaties tot op 1%.

DYNAMISCHE TRAAGHEID
De dynamische traagheid werd ontwikkeld om de traagheid (het rijgevoel) zo realistisch mogelijk te regelen. In tegenstelling tot de massatraagheid van een vliegwiel, compenseert de dynamische traagheid invloedsvariabelen zoals gewicht, snelheid en hellingshoek. Dit zorgt voor een zeer realistische rijervaring.

INTERACTIEVE FANS
De twee blazers op het stuur van de NEO Bike zijn interactief. De luchtstroom past zich aan de snelheid, het vermogen of de hartslag aan waarmee u fietst. De blazers kunnen ook worden ingesteld op een constante luchtstroom.

REALISTISCH “VIRTUEEL” SCHAKELEN
Net als je racefiets heeft de NEO Bike versnellingen – maar alleen virtuele versnellingen. Druk op de knoppen op de versnellingshendels om op te schakelen of terug te schakelen om de versnellingen van je virtuele aandrijflijn zonder vertraging te veranderen. Een gemakkelijk af te lezen display aan de voorzijde geeft aan in welke versnelling u rijdt. Deze virtuele versnellingen kunnen worden aangepast met de Tacx Utility app.

PEDAALSLAGANALYSE
De NEO Bike Smart meet de positie van uw linker- en rechterbeen. Zo kunt u uw traptechniek nauwkeurig meten en analyseren en doeltreffender leren trappen.

WEGGEVOEL EN VERSNELLINGSGEVOEL
Voel de kasseien of het schakelen. De functies “Weggevoel” en “Versnellingsgevoel” simuleren de trillingen van verschillende wegdekken en ook het schakelen van de ketting naar een andere versnelling. Deze realistische functie is alleen beschikbaar in de NEO-trainerserie. Het kan gebruikt worden in combinatie met Tacx films en Zwift.

VERTREKSIMULATIE
De acceleratie geeft het begin van een afdaling van een heuvel of berg altijd die speciale kick en is gewoon leuk. Deze fietstrainer geeft je precies dat gevoel. De NEO Smart accelereert tijdens een afdaling.

TACX FIETSSOFTWARE
Leer de wereld kennen met films van hoge kwaliteit en GPS-training – samen met je vrienden. Train efficiënt met gestructureerde trainingsschema's en fiets workouts. Analyseer uw gegevens, exporteer uw activiteiten naar Strava en gebruik vele andere functies. Meer informatie over onze software vindt u op de website.

Vorige pagina

Extra informatie

Merk

Tacxtrainer