Wahoo Fitness KickR Bike

Categorie:
WAHOO FITNESS KickR Bike

 2.999,00

Clear selection

Product Description

De KICKR BIKE biedt ongekende innovaties zoals geïntegreerde rangwijzigingen, aanpasbare versnellingen en gesimuleerde schakelingen om de meest krachtige, gepersonaliseerde en realistische indoor trainingservaring te creëren.

Met behulp van de legendarische vliegwieltechnologie van KICKR creëert de KICKR BIKE een ongeëvenaarde responsiviteit en vermogensnauwkeurigheid van +/- 1%. Realtime rangwisselingen komen overeen met beklimmingen tot 20% en afdalingen van -15%, terwijl u de snelheid kunt behouden en het gevoel van buiten rijden echt kunt repliceren. De robuuste constructie van staal en aluminium is bestand tegen de moeilijkste ritten – zelfs als je benen dat niet doen.

De Wahoo Fitness-app leidt je door een eenvoudige set-up van de vijf instelpunten op de KICKR BIKE. Kies uit professionele fietspassingsmetingen, maak een foto om je fiets te meten of voer lichaamsafmetingen in zodat je de pasvorm kunt personaliseren om de exacte geometrie van je buitenfiets te weerspiegelen. De KICKR BIKE kan ook worden aangepast met uw eigen stuur, pedalen en zadel.

De virtuele schakeltechnologie van de KICKR BIKE is programmeerbaar, zodat u de exacte overbrengingsverhoudingen kunt matchen, inclusief het aantal snelheden en het aantal tanden van de cassette, en groepset van de toonaangevende fabrikanten – SRAM, Shimano en Campagnolo. Een digitaal display communiceert duidelijk zowel versnelling als niveau, zodat je altijd weet waar je bent tijdens elke fase van de rit.

KICKR BIKE kan naadloos worden geïntegreerd met andere Wahoo-producten en kan eenvoudig worden gekoppeld aan uw ELEMNT GPS-fietscomputer, smartphone, tablet of pc. Zoals met alle Wahoo slimme trainers, is KICKR BIKE compatibel met de meest populaire trainings-apps, zoals The Sufferfest, Zwift, TrainerRoad en meer. KICKR BIKE is niet alleen een slimme fiets, het is een trainingsmachine die de grens tussen virtueel en realiteit vervaagt.

Vorige pagina

Extra informatie

Merk

Wahoo Fitness

Kleur