Castelli CA Free Aero Race 4 Bibshort

Merk: Castelli
Categorie:
CA Free Aero Race 4 Bibshort XXL

 170,00

Clear selection

Product Description

De Castelli Free Aero Race 4 is een broek die aerodynamica combineert met een hoog comfort. Deze broek is gemaakt uit het zogenaamde 'Forza Fabric'- materiaal. Dit materiaal garandeert een perfecte pasvorm, waardoor deze broek erg comfortabel is. De broekspijpen zijn voorzien van het 'Vortex-Dimpled Fabric' materiaal. Dit materiaal zit strak om je benen, zonder deze af te knellen en ondersteunt de spieren tijdens de inspanning. Daarnaast heeft dit materiaal hetzelfde oppervlak als een golfbal waardoor het uiterst aerodynamisch is. Deze technologie is ontwikkeld in samenwerking met Team INEOS. Onderaan de broekspijpen zijn siliconen grippers geplaatst om de broek goed op zijn plaats te houden.
De zeem in deze broek is de Progetto X2 Air Seamless zeem. In deze zachte zeem heeft Castelli geprobeerd om alle punten die irritatie zouden kunnen veroorzaken, weg te nemen. Het resultaat is een zeem waarmee je uren kunt blijven fietsen zonder dat het oncomfortabel wordt.

Kortom de Castelli Free Aero Race 4 is een comfortabele broek die zowel geschikt is voor de prestatiegerichte hardrijders, als voor de iets minder hard fietsende kilometervreters. Het combineert een hoog draagcomfort met aerodynamische eigenschappen.
De broek is gemaakt van Forza-fabric met 38% Lycra®
In de broek is mesh-materiaal verwerkt dat warmte en vocht goed afvoert.

Vorige pagina

Extra informatie

Maat

Kleur

Geslacht

Heren

Merk

Castelli