Sportful Bodyfit Team Classic Bibshort

Categorie:
Sportful Bodyfit Team Classic Bibshort-Black-3XL

 90,00

Clear selection

Product Description

De Sportful Bodyfit Team Classic koersbroek is een comfortabele, aerodynamische short die de spieren ondersteunt tijdens je fietstochten. De broekzeem daarin is de veelgeprezen Bodyfit-Pro zeem van Sportful, die je lichaam goed ondersteunt tijdens het fietsen. De pijpen van de short bestaan ​​uit een elastische en compressieve stof en zijn op maat gesneden met een laser. Dit helpt om de short perfect op zijn plaats te houden en maakt siliconen grippers, die huidirritatie kunnen veroorzaken, overbodig. Daarnaast zijn de naden afgewerkt met de Flatlock methode om de kans op huidirritatie te minimaliseren.

Kortom, de Sportful Bodyfit Classic is een comfortabele koersbroek die fanatieke wielrenners uitstekende steun geeft en helpt om hun prestaties naar een hoger niveau te brengen!

De toplaag van de zeem is geperforeerd om een ​​goed ademend vermogen te garanderen en je langdurig fris te laten voelen om huidirritatie te voorkomen. Daarnaast is ervoor gekozen om de zeem in verschillende diktes te snijden om voldoende demping te bieden waar je het nodig hebt maar zonder al te veel schuim waar je het niet wilt. Omdat de zeem naadloos is en een anatomische pasvorm heeft, is wrijving uitgesloten.

Vorige pagina

Extra informatie

Geslacht

Heren

Merk

Sportful

Maat

, , ,

Kleur

,